Perubahan daripada hidup sebagai ibu tunggal, kini kehadiran seorang jejaka bergelar suami di dalam hidup Nabila Huda ternyata memberi lebih bahagia dan nafas baru kepada pelakon ini.

BACA: Gambar Sekitar Majlis Resepsi Nabila Huda Dan Suami


“Alhamdulillah tidak putus-putus doa dan ucapan tahniah diberikan semua pihak. Terima kasih tidak terhingga saya ucapkan. Saya harap dapat menjalankan tanggungjawab sebagai isteri dan ibu dengan baik”

“Kehidupan saya sekarang lengkap. Biasalah, rutin harian memasak untuk suami dan Keisha. Saya tidak rasa terbeban kerana memang suka memasak,” jelasnya kepada BH Online.

Sementara itu, majlis resepsi kedua akan diadakan di kediaman bapanya, di Shah Alam, pada 16 Januari depan yang akan diadakan secara kecil-kecilan. Suka kami melihat perkahwinan sederhana yang dilakukan oleh pasangan ini.

Nabila dan suaminya, Izwan selamat diijabkabulkan di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam pada 25 Disember lalu. Hasil perkahwinan sebelum ini, Nabila dikurniakan anak perempuan bernama Keisha Laila yang kini sudah berusia enam tahun. (rtky/s)