fbpx

Muliakan Ramadan, Diva AA Berehat Daripada Media Sosial

Sebut saja nama Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA, pasti ramai tahu pengacara sensasi itu terkenal sebagai selebriti bermulut lancang.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Bagaimanapun, sempena bulan Ramadan ini Diva AA mahu berehat daripada membuat sebarang perkongsian di media sosial

BACA: Diva AA Terasa Hati Baca Komen Didoakan Cepat Mati

Perkara itu dikongsikan oleh Diva AA di laman Twitter dalam masa yang sama turut mengucapkan salam Ramadan kepada seluruh umat Islam. Dalam entri itu, Diva AA turut mendoakan agar Ramadan kali ini membawa keberkatan kepada kita semua.

“Assalamulaikum, salam hamba hulur tanda ingatan. Salam Ramadan 1443 Hijrah daripada ‘truly amazing’ Diva AA untuk berbilion-bilion muslim di seluruh dunia khasnya pengikut hebat Diva AA.

“Semoga Ramadan 1443 Hijrah membawa 1,000 keberkatan untuk kita semua insya-Allah. Jangan lupa puasa. Jangan lupa bersahur dan jangan lupa mengembalikan nostalgia Ramadan yang lama menghilang dari kita hampir setahun lamanya.

“Cuma Diva AA nak mengingatkan pada semua bahawa media sosial Diva AA akan terhenti sepanjang Ramadan 1443 Hijrah. Ada hikmahnya. Insya-Allah. Jumpa lagi,” tulisnya.

Mac lalu, hangat diperkatakan apabila pengacara sensasi itu dilaporkan telah digugurkan sebagai pengacara program realiti, Mic On musim kedua di Awesome TV secara serta merta.