fbpx

Malam tadi, Chef Wan kembali ke kerusi juri Maharaja Lawak Mega selepas tidak dapat menghadirkan diri minggu lalu atas urusan kerja.

Seperti biasa, komen jujur dari Chef Wan pastinya mencetuskan perasaan kurang senang di’hati sesetengah peminat & juga peserta Maharaja Lawak Mega.

Yang menarik perhatian kami malam tadi ialah komen Chef Wan untuk persembahan terakhir daripada Bawal Power yang kembali menampilkan Bob Kuman yang terlantar sakit minggu lepas.

Sobri dalam salah satu bahagian sketsa beliau menyelar penulis hiburan Joyah kerana menulis artikel tentang diri beliau minggu lalu & turut melontarkan ayat ayat yang kurang professional.

“Sepatutnya dia (Sobri) tidak menggunakan pentas malam ini sebagai platform untuk menghentam kembali wartawan yang menulis tentang dia minggu lalu — seolah olah balas dendam,” ujar Chef Wan.

Malam tadi juga menyaksikan tamatnya perjuangan kumpulan Hiro yang menerima markah terendah dari semua peserta. Minggu hadapan, kita hanya akan mempunyai 9 peserta terakhir untuk meneruskan perjuangan di’pentas Maharaja Lawak Mega.