Shopping time! Ini kalau sebut bab shopping ni kami tahu dah mesti anda semua excited kan? Ahaks. Kami tahu ada yang berbelanja untuk keperluan sendiri, ada juga yang menjadikan shopping ni sebagai hobi atau self-reward setelah penat bekerja. Kalau ada sale lagilah boleh buat ramai tak keruan untuk pergi shopping. Betul tak?


Promosi-promosi

Banyak promosi and dapat jimat banyak bila shopping di sini!


Ha dah alang-alang anda suka sangat bershopping, anda patut pergi ke Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ini. Siap ada tawaran boleh menang hadiah bernilai sehingga RM50,000 lagi weh! Hanya menang dan tebus! Fuh, kalau menang ni jeles jiran kat sebelah rumah datang Raya nanti. Hehe.

Raya Lucky Draw

Eh bukan tu jer gais, anda juga berpeluang tebus hadiah edisi terhad Raya yer. Anda hanya perlu berbelanja dan menangi peraduan ini secara dalam talian sahaja. Wah, menarik nih! Mari kita tengok bagaimana anda nak dapat semua ni?

Belanja minimum RM300 maximum dalam dua resit dan berpeluang menang GINTELL cyberTREK Treadmill, Apple iPhone 14, Samsung Galaxy Tab S7 FE, Samsung SmartTV dan banyak lagi hadiah eksklusif lain! Best kan?

Tebus Hadiah Menarik!

Bila dah seronok bershopping tu anda boleh tebus hadiah menarik. Kalau anda mahukan brooch yang limited edition ini anda hanya belanja minimum RM500 dalam dua resit untuk tebus Limited-Edition MOP KLIA Raya Gift ini!

Anda juga boleh Flip & Win! Hanya belanjakan minimum RM300 dalam dua resit dan berpeluang menang cash baucar RM50 LaLaport BBCC X Mop KLIA Cash dan juga hadiah eksklusif lain!

Raya kan tak lama jer lagi, jadi mestilah ada sampul Raya yang cantik dan eksklusif! Anda boleh tebus sampul Raya MOP KLIA Limited Edition dengan membelanjakan minimum RM200 dalam dua resit. Nak tebus nanti datang jer kaunter redemption di Sunshine Square.

Oh ya kalau anda nak Raya anda lebih meriah, jom masuk bengkel Raya yang disediakan di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ini.

Paling penting belanja minimum RM50 maximum dua resit dan anda berpeluang masuk Raya Workshop ini! Bestnya. Anda boleh belajar buat ketupat dan banyak lagi aktiviti menarik!

Meriahnya Raya kalau ada persembahan kan? Jangan risau gais, anda boleh tengok persembahan Raya di Sunshine Square pada tarikh yang tertera dalam poster di bawah ni. Boleh lah anda lepaskan rindu di kampung tu. Hehe.

Shopping Online Pun Mantap Geng!

Anda juga boleh muat turun Aplikasi untuk mendapatkan e-baucar Percuma, dapatkan 2x mata berganda dan banyak lagi ganjaran! Dengan aplikasi ini anda lebih jimat dan dapatkan lebih banyak ganjaran untuk belanja Raya anda!

Boleh download discount baucar RM20 dan Food & Beverage RM10 dari App sekarang! Lepas shopping, boleh berbuka puasa di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang bersama-sama!

Jadi, jangan tunggu. Jom sekarang ke Mitsui Outlet Park KLIA Sepang. Sementara stok masih ada! Tertakluk kepada terma dan syarat.