fbpx

“Mereka Buat Drama Sebab Cemburu Dengan Saya”

Hari ini, Nabila Huda kembali menjadi perhatian ramai selepas memuatnaik sekeping gambar yang menunjukkan dirinya memakai bra di atas katil. Ramai sebenarnya terhibur dengan komen yang ditinggalkan oleh mereka yang kurang senang dengan gambar tersebut.

Nabila Huda menerusi kemaskini terbaru mengatakan yang beliau tidak sesekali memberikan sebab untuk orang membenci dan mereka yang tidak senang dengan gaya hidupnya hanya mencetuskan drama kerana cemburu.

BACA: Nabila Huda Dikecam Muatnaik Gambar Pakai Bra

“I don’t give any reason for anyone to hate me. They create their own little drama out of jealousy. If you don’t like me and still watch everything I do, Bitch you’re a fan!” tulis Nabila Huda di Instagram.

Dalam salah satu kemaskini terbaru beliau juga, Nabila Huda juga memberi pesanan kepada haters yang beliau mempunyai banyak lagi sebab untuk mereka berasa marah dan meminta mereka untuk sabar menunggu.

Ramai juga yang menyokong kenyataan Nabila Huda ini kerana beliau lebih selesa hidup dengan gaya tersendiri tanpa pedulikan kata kata masyarakat. More power to you, Nabila Huda. (rtky/m)