fbpx

Satu lagi kes cemburu dengan lakonan pasangan dalam filem. Jika sebelum ini kita semua dengar akan kisah Diana Danielle yang cemburukan Nora Danish bersama Farid Kamil, kini giliran si suami pula cemburukan isterinya.

BACA: Diana Danielle Luah Rasa Cemburu Nora Danish Pegang Tangan Farid Kamil

Namun bukanlah Farid Kamil, tetapi Zaquan Adha yang merupakan suami kepada Ayu Raudhah yang terlibat dengan filem yang bakal ke pawagam Lagenda Budak Setan 3: Kasyah. Dalam filem tersebut, Ayu Raudhah berlakon bersama Farid Kamil, Maya Karin, Iqram Dinzly dan ramai lagi.

Menerusi akaun Twitter beliau hari ini, Zaquan Adha meluahkan rasa tidak puas hati melihat isteri beliau ‘diperlakukan sebegitu’ dalam filem tersebut dan terus mengeluarkan arahan yang isterinya itu tidak akan terlibat lagi dengan mana mana penggambaran.

#03 Mengamuk Di Twitter, Zaquan Adha Cemburu Gandingan Ayu Raudhah & Iqram Dinzly - ROTIKAYA

Kenyataan Zaquan Adha itu menarik perhatian Iqram Dinzly dan gandingan Ayu Raudhah dalam filem itu membalas kenyataan tidak puas hati itu dengan mengatakan berlakon di layar perak tidak sesekali sama dengan bermain bola sepak — merujuk kepada kerjaya Zaquan Adha.

#02 Mengamuk Di Twitter, Zaquan Adha Cemburu Gandingan Ayu Raudhah & Iqram Dinzly - ROTIKAYA

#01 Mengamuk Di Twitter, Zaquan Adha Cemburu Gandingan Ayu Raudhah & Iqram Dinzly - ROTIKAYA

Apa cerita? (rtky/m)