fbpx

Maya Karin Dipuji Pergi Majlis Anugerah Naik MRT

Kebiasaannya setiap kali majlis anugerah acara hiburan sudah pasti para selebriti akan memakai busana cantik dan menaiki kereta mewah. Namun, berbeza dengan Maya Karin yang tampil sederhana untuk ke majlis anugerah.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Lebih menjadi perhatian pelakon cantik itu menggunakan pengangkutan awam MRT untuk menghadiri majlis tersebut. Menerusi satu entri, Maya berkongsikan fotonya menaiki MRT menuju ke Masjid Jamek bagi menghadiri Majlis Malam Anugerah River of Live (ROL).

BACA: Maya Karin Nafi Punca Ahli Politik Bercerai

Seperti kita tahu, Maya antara selebriti yang terkenal dengan sikapnya yang prihatin dengan alam sekitar. Malah, baru-baru ini tular gambar iklannya berenang di dalam sungai yang dipenuhi sampah untuk kempen pelihara sungai.

Perkongsiannya itu mendapat perhatian netizen yang memuji pelakon tersebut yang tidak menunjuk-nunjuk seperti segelintir selebriti lain dan bangga menaiki pengangkutan awam tersebut.

 

Tidak kurang juga, ramai berharap dapat bertemu dengan Maya apabila menggunakan pengangkutan awam tersebut. Apa pun, Maya Karin pakai sempoi macam pun tetap nampak cantik.