fbpx

Marsha Londoh Akui Ada Kawan Lelaki Rapat, Nafikan Segala Gossip

Sidang media menjelaskan keadaan sebenar Marsha Londoh baru sahaja selesai petang tadi.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Apa yang Marsha ceritakan kepada media sebelum ini, itulah juga yang beliau suarakan dalam sidang media tadi.

Jadi, kisah Marsha Londoh kemalangan, jatuh tangga & pengsan sebelum ke hospital itu di’ulang untuk menyakinkan media dan para peminat.

Yang menarik perhatian kami adalah kenyataan Marsha Londoh di’akhir akhir saat temubual di’mana beliau mengaku mempunyai kawan lelaki yang rapat.

Kawan lelaki yang di’maksudkan itu turut hadir ke sidang media bersama Marsha Londoh tetapi meninggalkan majlis sebelum media berjaya menemubual empunya badan.

Marsha tampak ceria sepanjang sessi sidang media berlangsung sehingga menimbulkan persoalan di’kalangan wartawan sama ada penyanyi muda ini berpura pura di’hadapan media.

Pembantu peribadi Marsha lantas menafikan perkara itu & Marsha sendiri menjawab yang beliau merupakan seorang yang happy go lucky walaupun ada masalah yang melanda.
Kami juga berjaya mendapatkan kenyataan terus dari mulut Marsha Londoh melalui video di’bawah, di’rakamkan khas untuk anda semua pembaca Rotikaya.com. Enjoice

Kami juga mempunyai CD original album Marsha Londoh, Yang Pertama yang di’tandatangani oleh Marsha sendiri. Tinggalkan komen di’bawah jika anda berminat untuk memiliki’nya dan cabutan bertuah akan di’lakukan. Go!