fbpx

Marsha Londoh, 30 Biji Pil, Si Kekasih Kaya, Kahwin & Gugur Kandungan

Sehingga hari ini, pasti anda sudah mendengar pelbagai versi kes Marsha Londoh ini.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Dan, kami pasti ada beberapa informasi dalam entri ini yang belum anda tahu atau baca di’mana mana media mainstream.

Al-kisahnya, wakil Marsha Londoh mendakwa selebriti itu masuk hospital kerana trauma kemalangan jalan raya & kesan makan ubat selepas insiden tersebut.

Cerita dari mulut wakil Marsha Londoh berputar belit & boleh di’katakan agak bullshit. Alibi Music pula akan adakan sidang media khas 18 September ini untuk mengukuhkan cerita ‘sebenar’.

The Daily Chilli semalam melaporkan yang sumber dalaman terdekat mengakui yang Marsha Londoh tertekan kerana masalah cinta. Kekasih’nya di’dakwa seorang yang sangat mengawal pergerakan Marsha.

Perangai kekasih Marsha itu membuatkan selebriti ini tidak gembira dengan hubungan mereka dan masalah bertambah enak kerana hubungan antara kaum.

Kekasih Marsha seorang Meleis (Melayu, you nerd) dan Marsha seorang berketurunan Kadazan-Dusun. Nanti dulu, ada versi baru yang lebih panas dari Forum Cari.

Menurut satu sumber yang bekerja di Universiti Malaya Medical Centre (UMMC), Marsha Londoh memang sebenarnya di’masukkan ke hospital berkenaan selepas menelan sejumlah pil yang banyak.

Dan, semuanya berpunca dari keputusan kekasih Meleis beliau yang nekad untuk membatalkan perkahwinan mereka & meninggalkan Marsha Londoh hilang arah tujuan.

Kekasih Marsha di’katakan anak kepada seorang saudagar perniagaan perkapalan di Malaysia dan gambar di’bawah adalah Marsha Londoh bersama keluarga si kekasih. Perhatikan Lamborghini di’belakang. Hmm.

Pernah dengar Marsha Londoh ingin memeluk Islam tidak lama dahulu? Ya, ianya kerana janji janji manis jejaka yang di’katakan masih hidup menumpang harta kekayaan si ayah.

Keputusan si jejaka untuk meninggalkan Marsha Londoh membuatkan kehidupan beliau tertekan dan tindakan menelan 30 pil seperti di’laporkan 7 September lalu adalah salah satu tindakan kurang matang selebriti ini untuk menamatkan semuanya.

This is even more fucked up. Sumber yang sama memberitahu, Marsha Londoh sudah menjalani empat sessi menggugurkan kandungan beliau sepanjang tempoh percintaan dengan kekasih kaya itu.

Alibi Music akan menafikan kisah ini & kami mempunyai kebarangkalian besar muflis selepas menerima surat peguam dari mereka. Sehingga saat itu, kita layankan sahaja kisah Marsha ini.