Sudah sekian lama tidak muncul atas sebab publisiti apatah lagi di pentas-pentas anugerah hiburan tanah air, kini Malique khabarnya telah berpindah dan menetap di Johor Bahru. Menurut Kosmo!, perkara tersebut disahkan oleh sumber yang kini turut sama menetap di sana.

BACA: Malique Ucap Tahniah Kepada Joe Flizzow, Nafi Punyai Akaun Media Sosial


Ramai juga yang mahu tahu perkembangan terkini Malique. Apa khabarnya? Bagaimanapun, bekas ahli kumpulan hip hop, Too Phat ini mengambil pendekatan tidak mahu muncul di khalayak lagi. Entah kenapa, hanya Malique sendiri yang tahu puncanya.

Jika benar perkara yang dikatakan, tidak hairanlah kenapa Malique sukar dijejaki selama ini. Apa-apa pun, kami yakin peminat setia pasti sentiasa mendoakan yang terbaik untuk rappers kesayangan mereka ini yang bijak memikat peminat melalui lirik dan lagu yang mempunyai maksud yang mendalam.

Dalam perkembangan paling terbaru mengenai Malique adalah apabila dia mengucapkan tahniah kepada Joe Flizzow melalui kenyataan yang dikeluarkan melalui laman rasmi syarikat beliau iaitu Qarma Musiq di atas kemenangan pada AJL Februari lalu. (rtky/s)