fbpx

“Majlis Nikah Kecilan Saja, Segan Sebab Dah Tua”

Hari yang dinantikan semakin hampir dan kini nampaknya Nora Danish hanya menanti hari pernikahan bersama Nedim Nazri kunjung tiba. Namun bagi Nora yang sudah 7 tahun hidup bersendirian, dia memilih majlis seringkas mungkin.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Nora Danish Mahu Tambah Zuriat Bersama Nedim Nazri

“Selepas raya, saya mungkin akan berkahwin, tetapi belum pasti kerana masih tidak ada tarikh muktamad. Apa yang pasti saya mahu berkahwin dalam tahun ini kerana usia pun dah 34 tahun. Saya hanya akan bernikah dan tidak akan mengadakan sebarang resepsi”

“Majlis kecil-kecilan sahaja dan tidak akan ada sidang akhbar seperti selebriti lain sebab segan sudah tua dan ini perkahwinan kedua,” jelasnya seperti yang dipetik daripada Kosmo! Online.

Apa pun, semoga segala persiapan majlis pernikahan pasangan ini nanti berjalan dengan lancar selain dipermudahkan segala urusan. Selain lokasi bulan madu, pastinya peminat juga ternantikan cahaya mata pasangan yang secocok bersama ini. (rtky/s)