fbpx

Leornado DiCaprio Dan Blake Lively Sah Berpisah, Kini Kekal Kawan

Kami tidak pernah menulis tentang pasangan Hollywood ini, namun kisah cinta mereka memang kami ikuti rapat. Stalker, we are.

Menurut laporan yang masih panas di Hollywood sana, pasangan Leornado DiCaprio & Blake Lively kini sudah di’sahkan berpisah menurut sumber yang rapat.

Pasangan ini bersama selama lebih 5 bulan & pertama kali di’lihat bersama ketika berada di atas kapal layar mewah milik Steven Spielberg ketika berlangsung’nya Festival Filem Cannes.

Sejak itu, percintaan mereka penuh dengan kisah kisah romantik dan penuh gimik mewah. Contohnya Ogos lalu, Blake Lively sanggup terbang beribu batu dari Amerika Syarikat ke Sydney, Australia untuk bertemu Leornado DiCaprio.

Sebelum Blake Lively, kekasih terakhir Leornado DiCaprio adalah Bar Refaeli yang hubungan mereka terputus beberapa minggu sebelum hubungan serius dengan Blake Lively.

Hubungan Leornado DiCaprio bersama Bar Refaeli bertahan selama lebih lima tahun walaupun sumber mengatakan mereka on off sepanjang tempoh tersebut.

Wakil Leornado DiCaprio & Blake Lively masing masing mengesahkan laporan perpisahan mereka dan berkata kedua dua selebriti terkenal Hollywood ini kini kekal sebagai kawan.