fbpx

Lagu Terbaru Pitbull Bocor Ke Internet & Lirik Kandungi Nama ‘Malaysia’

Jarang kami mahu menulis tentang lagu baru kalau tiada sebab kukuh. Kali ini ia’nya melibatkan Pitbull, Shakira & Malaysia.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Khabarnya, lagu terbaru kolaborasi antara Pitbull & Shakira berjudul Get It Started telah terbocor ke internet untuk di’dengar oleh peminat yang menantikan lagu terbaru mereka.

Di’terbitkan oleh RedOne danAfrojack, Get It Started khabarnya bakal memasuki senarai lagu dalam album terbaru Pitbull berjudul Global Warming yang masih belum siap.

Kami rasakan yang eksekutif pemasaran syarikat rakaman Pitbull atau Shakira sengaja membocorkan lagu ini ke internet sebagai teknik viral mereka. Mesti punya.

Menariknya, lagu terbaru Pitbull & Shakira ini turut menyelitkan nama Malaysia dalam bait lirik lagu yang kami jangka bakal menjadi siulan & popular tidak lama lagi.

Dengarkan lagu terbaru Pitbull & Shakira Get It Started selepas ini & petikan lirik untuk rujukan anda.

Thriller in manila, knocking them out like Paquio
No Ali for Frasier, but for now it’s off to Malaysia
Two passports, three cities, two countries, one day