fbpx

“Korang Gelakkan Cik B, Dia Gelak Tengok Akaun Bank Korang”

Siapa yang tak kenal dengan anak perempuan kepada usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida iaitu Cik B. Baru-baru ini Cik B menjadi perhatian ramai apabila tampil dengan imej bersolek sebagai penghias kulit sebuah majalah.

Rata-rata netizen terkejut dengan imej gadis berusia 14 tahun ini yang lain dari kebiasaannya, malah ada yang mengatakan penampilannya itu membuatkannya persis penyanyi antarabangsa terkenal, Missy Elliot.

BACA: Cik B Serahkan RM100,000 Ganti Barang Kemas Aishah

Bagaimanapun, seperti biasa pasti ada netizen mentertawakan dan mengutuk gadis tersebut. Malah ada netizen turut mengaitkannya dengan produk pemutih kulit yang dijual ibunya.

Namun, ada netizen menyelar pihak yang mengutuk Cik B dengan mengatakan ramai yang ketawakan gadis tersebut, tetapi hakikatnya akaun bank mereka belum tentu berduit. Ramai netizen bersetuju dan mengatakan walaupun Cik B masih muda tetapi dia mempunyai perniagaannya sendiri.

Kata netizen lagi, cantik itu subjektif dan Cik B masih muda serta belum terfikir lagi untuk bergaya. Netizen berkata, meskipun Cik B baru berusia 14 tahun tetapi sangat melindungi keluarga terutama ibunya.