Siti Nurhaliza - Konsert Kenangan Sudirman 2012Sepanjang pengetahuan kami, belum pernah lagi mana mana konsert yang di’adakan di Malaysia mendapat hak tayangan di Youtube seperti konsert yang bakal berlangsung hari ini.

Konsert Kenangan Sudirman akan di’adakan pada malam ini sempena mengenang 20 tahun pemergian Allahyarham Dato’ Sudirman Haji Arshad yang kita semua sayangi.


Konsert ini akan mengambil tempat di Stadium Bola Sepak Cheras, KL dan bakal menampilkan barisan artis artis popular masa kini seperti Siti Nurhaliza, Ziana Zain, & Jaclyn Victor.

Yang menarik perhatian kami adaah di’mana konsert ini bukan sahaja bakal di’siarkan secara langsung di Astro Prima, malah juga di Youtube yang kami kira satu pencapaian unik.

Mereka yang tidak mempunyai akses ke saluran Astro Prima atau lokasi berlangsung’nya konsert ini boleh melayari laman Youtube rasmi njoi Prima bermula 9.00 malam.

Beberapa keping gambar para artis ihsan pihak Astro yang bakal membuat persembahan di Konsert Kenangan Sudirman selepas ini. Enjoice!