fbpx

Kongsi Foto Hari Raya, Baju Izreen Azminda Dikecam Teruk

Sejak mendirikan rumah tangga, jarang sekali kita melihat Izreen Azminda muncul di kaca televisyen. Jika tahun lalu, Izreen menyambut hari raya bersama suami tercinta, Syawal kali ini lebih bermakna buat Izreen yang kini sedang hamil lapan bulan.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Setiap kali hari raya, tak lengkap rasanya jika tidak berkongsikan foto bersama yang tersayang. Izreen juga tidak ketinggalan memuat naik foto bersama suaminya, Ude Wahid berpakaian warna biru sedondon di hari raya.

BACA: Izreen Azminda Alahan Teruk, 3 Bulan Alami Pendarahan

Bagaimanapun, foto yang dikongsikan itu mengundang kecaman netizen yang berpendapat pakaian yang digayakan oleh pelakon itu tidak sesuai untuk wanita hamil dan terlalu ketat sehingga menampakkan bentuk badannya.

Bagaimanapun, mungkin sudah masak dengan perangai netizen, Izreen tidak mengendahkan segala kritikan dilemparkan terhadapnya dan sehingga kini Izreen masih lagi menutup ruangan komen.

Apa pun diharap diharap selepas ini lebih berhati-hati dalam menggayakan sesuatu pakaian bimbang ia akan menjadi bahan kecaman netizen.