fbpx

Sepasang jeans yang sempurna memang seperti rakan baik anda bukan? Jeans Levi’s® Revel dengan rekaan dan teknologi terbaru memang tepat untuk menjadi ‘rakan’ yang sentiasa memahami ketika diperlukan.

Levi’s® menerusi peraduan Revel In Revel ingin memberikan anda satu peluang memilih lokasi percutian idaman untuk dinikmati bersama rakan anda — dengan hanya langkah mudah.

Peraduan Revel In Revel merupakan aktiviti di laman mikro Levi’s® Revel yang membolehkan anda mencipta Revel Model (avatar) dan melengkapkan cabaran tertentu untuk mengumpul mata yang membolehkan anda menerima lebih banyak aksesori eksklusif untuk avatar anda.

#01 Sertai Peraduan Revel In Revel Untuk Menangi Percutian Idaman - ROTIKAYA

Anda juga boleh mengumpul lebih banyak mata dengan mengunjungi roadshow jeans Levi’s® Revel yang akan berlangsung di tempat anda seperti dijadualkan di bawah;

4 – 6 October 2013 @ Sunway Pyramid
18 – 20 October 2013 @ Spring Mall Kuching
23 – 27 October 2013 @ Mid Valley Megamall
1 – 3 November 2013 @ Suria KK
13 – 17 November 2013 @ JB City Square

Antara aktiviti yang boleh anda cuba di roadshow jeans Levi’s® Revel ini untuk mengumpul mata adalah mengunjungi Revel 360° Photobooth, menjawab beberapa soalan khas, mencuba koleksi baru jeans Levi’s® Revel dan membeli sepasang jeans baru ini untuk diri anda.

Peraduan Revel In Revel menawarkan hadiah utama berupa percutian pilihan anda yang dipanggil Revel Retreat sama ada di Seoul, Tokyo, Bali atau hadiah hebat yang lain — pemenang boleh membawa rakan bersama ke percutian ini. Menarik ‘kan?

#02 Sertai Peraduan Revel In Revel Untuk Menangi Percutian Idaman - ROTIKAYA

Selain peraduan Revel In Revel ini, laman mikro Levi’s® Revel ini juga merupakan one-stop digital hub untuk semua berkaitan koleksi terbaru jeans Levi’s® Revel ini termasuklah galeri & lookbook dengan perincian produk jeans Levi’s® Revel, personaliti pilihan Revel & juga maklumat tentang roadshow jeans Levi’s® Revel.

Senang untuk anda pencinta fesyen untuk dapatkan inspirasi menggayakan jeans Levi’s® Revel.

#03 Sertai Peraduan Revel In Revel Untuk Menangi Percutian Idaman - ROTIKAYA

Kunjungi laman rasmi jeans Levi’s® Revel untuk menyertai peraduan Revel In Revel hari ini supaya anda boleh pergi bercuti ke destinasi pilihan anda & bergaya dengan sepasang jeans baru yang memahami diri anda sepanjang masa.

Ikuti Levi’s® di Facebook (http://facebook.com/Levis) dan di Twitter (@levisMY) untuk maklumat terkini. Juga layari laman rasmi mereka di www.levi.com.my/revel.