fbpx

Kisah Silam Fizz Fairuz: Ada Hubungan Teman Tapi Mesra Dengan Lelaki

Kami cuba untuk keluar dengan tajuk lebih sopan tapi straight to the point. Ini sahaja yang terbaik hasil brainstorming 35 saat.

Seperti berjalan dari forum ke forum, kami di’halakan ke’sebuah blog milik seorang wartawan di sebuah majalah hiburan suam-suam kuku.

Dalam banyak-banyak tulisan blog beliau, ada beberapa siri bertajuk ‘Ada Apa Dengan Kita’ yang di’tulis pada tahun 2007 dahulu.

Siri tulisan ini menulis secara tepat hubungan wartawan ini dengan Fizz Fairuz sebelum Fizz Fairuz bergelar & popular sebagai artis.

Apatah lagi apabila ianya dikaitkan dengan seseorang yang kita pernah mesrai“. Ini di’tulis merujuk kepada sekeping gambar Fizz Fairuz yang pertama kali keluar dalam majalah beliau.

Sebagaimana ada janji antara kita dulu, apa yang berlaku antara kita dulu adalah sejarah yang mematangkan hidup kita“. Yang ini pula di’tulis apabila wartawan ini sedang menonton drama Kaizer di TV3 & dalam masa yang sama membaca SMS dari Fizz Fairuz yang masih di’simpan — dari 2002!

This one is really freaking us out.

…walaupun cerita kemesraan sekadar satu persinggahan“. Di’tulis ketika wartawan ini melihat Fizz Fairuz di’atas pentas menyampaikan anugerah dalam satu majlis anugerah kecil-kecilan tempat beliau bekerja.

Satu soalan, jika seorang lelaki berkawan rapat, sangat rapat dengan lelaki lain secara normal, ayat-ayat begini tidak akan keluar biar pun timbul rasa sayang sebagai sahabat.

Yang ini dalam kategori apa? Anda fikirkan sendiri.