fbpx

Kisah Cinta Miera Liyana: Lash Mokhtar Luah Perasaan Kecewa

Ketika peminat hiburan sehingga hari ini tertanya tanya adakah benar pendedahan kisah cinta pasangan mengejut ini, ada hati yang terluka kecewa.

Beberapa minggu lalu, dunia hiburan di’dedahkan dengan hubungan cinta segera Miera Liyana bersama pelakon baru yang panas, Shahz Jaszle.

Bukan kita semua sahaja terkejut, khabarnya kekasih terakhir Miera Liyana sebelum Shahz Jaszle, Lash Mokhtar juga terkejut dengan berita yang beliau terima melalui surat khabar itu.

Menurut penulis hiburan Utusan Malaysia, Lash Mokhtar sebenarnya kecewa dengan pendedahan kisah cinta Miera Liyana & Shahz Jaszle kerana mereka masih berkawan rapat ketika itu.

Bukan teman tetapi mesra tetapi lebih dari itu & di’buktikan dengan gambar kemesraan mereka berdua yang tersebar luas di’internet. Nyatanya, Lash Mokhtar di’tinggalkan tanpa sebarang kata selamat tinggal.

Bawa bersabar banyak banyak Lash Mokhtar, jika benar seperti yang di’khabar, Miera Liyana perlu tampil beri keterangan hubungan sebenar beliau & Lash Mokhtar. Jangan gantung lelaki tidak bertali, sadis bunyinya.