Sebagai seorang wanita, anda pastinya impikan kulit yang cantik dan sihat untuk tingkatkan keyakinan diri. Bukan mudah sebenarnya untuk menjaga kesihatan kulit muka lebih-lebih lagi usia semakin dewasa.

Kulit muka kita boleh berubah dari berminyak dan mudah berjerawat kepada kulit yang kering dan sensitif misalnya. Oleh itu, anda perlu mencuba pelbagai produk untuk mencari kesesuaian dengan penjagaan kulit anda.

Cethapil merupakan jenama penjagaan kulit yang disarankan oleh ramai pakar dermatologi kerana ianya bersifat lembut ke atas semua jenis kulit, bukan sahaja kulit sensitif. Data menunjukkan 97% wanita yang mencuba Cetaphil akan terus menggunakan produk pembersihan muka Cetaphil secara berterusan.

Lisa Surihani pun bersetuju dengan keberkesanan produk Cetaphil, Beliau mula menggunakan produk Cetaphil ketika mengandung anak kedua yang menyebabkan kulit beliau menjadi sangat berminyak dan berjaya mengatasi masalah itu dengan Cetaphil Gentle Skin Cleanser.

Sejak itu, Lisa Surihani menggunakan produk Cetaphil secara berterusan dan kekal dengan pembersih muka yang sama walaupun mengalami perubahan jenis kulit muka yang berbeza sehingga ke hari ini.

Cuba Cetaphil Dengan Hanya RM25

Kini anda boleh mencuba produk paling laris Cetaphil dengan pek hadiah perayaan pada harga hanya RM25. Happiness Gift Set ini berikan anda atau orang tersayang peluang untuk mencuba Cetaphil Gentle Skin Cleanser 59ml dan Cetaphil Moisturizing Lotion 59ml yang bakal memberikan kulit muka yang lebih sihat.

Jika anda mencari kombinasi paling berbaloi, pek perayaan Joy Gift Set memberikan anda Cetaphil Gentle Skin Cleanser 125ml dan Cetaphil Moisturizing Cream 50g pada harga hanya RM45 untuk kulit yang lembut dan sihat secara berpanjangan.

Pek perayaan paling berbaloi adalah Health Gift Set yang memberikan anda dua Cetaphil Gentle Skin Cleanser 500ml pada harga hanya RM85 untuk penggunaan jangkamasa panjang dan kulit muka lebih sihat setiap hari.

Dengan pek hadiah perayaan Cetaphil ini, anda tidak perlu berbelanja besar untuk memberikan kulit muka anda pembersih yang terbukti berkesan. Anda juga boleh hadiahkan kepada orang tersayang atau pun rakan-rakan yang masih mencari penyelesaian masalah kulit mereka.

Menang Hadiah Bernilai Hampir RM5,000

Bukan itu sahaja, Cetaphil kini sedang mengadakan peraduan bersama Guardian Pharmacy bermula 28 November sehingga 31 Disember 2019 yang membolehkan anda untuk menang hadiah hebat bernilai hampir RM5,000.

Anda hanya perlu berbelanja produk hebat Cetaphil minimum RM50 dalam satu resit Di Guardian Pharmacy dan anda layak untuk sertai peraduan ini. Hanya hantarkan resit pembelian menerusi Whatsapp ke 014-3664610 dan simpan resit untuk bukti setiap penyertaan. Mudah sahaja bukan?

Satu pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi Dyson AirwrapTM Styler Complete Hair Styler bernilai RM2,119 dan 10 pemenang lagi akan menerima hamper eksklusif Cetaphil bernilai RM250 setiap satu.

Kunjungi Guardian Pharmacy terdekat untuk dapatkan produk Cetaphil pada harga menarik dan berikan kulit anda produk yang memberikan kesan sihat dan lembut yang berpanjangan. Maklumat lanjut di laman web rasmi Cetaphil.