Nampaknya kata kata Che Ta yang diluahkan di laman Instagram isteri Aqasha, Baizura Sabri kini menjadi perhatian warga laman sosial malah menimbulkan pelbagai reaksi. Bagaimanapun gambar tersebut sudah pun digambarkan Baizura sendiri.

BACA: Aqasha, Isteri Bakal Bercerai Dek Orang Ketiga?


Menggunakan istilah ‘betina’ bagi menggambarkan wanita yang menjadi punca pergolakan rumahtangga Baizura tersebut membuatkan segelintir pengguna laman sosial kurang senang malah ada yang mengatakan apa yang diperkatakan Che Ta adalah keterlaluan.

Kisah isteri Aqasha mula menarik perhatian orang ramai apabila dia memuatnaik gambar perbualan didakwa sebagai perbualan di antara suaminya bersama seorang juga selebriti tempatan. Tidak tahan dengan situasi yang dihadapinya lalu Baizura meluahkan perkara tersebut di Instagram.

Berdiri di atas dasar simpati dan memahami perasaan seorang wanita, ramai juga barisan selebriti yang memberi kata semangat dan motivasi kepada Baizura termasuklah Che Ta juga. Selain itu Che Ta juga ada berkongsikan gambar di Instagram yang menyentuh isu merampas suami orang ini.


Sehingga kini pendedahan Baizura turut membawa pelbagai spekulasi terhadap selebriti wanita yang dimaksudkan. Bagaimana penghujungnya, kenalah kita tunggu sama-sama ya? (rtky/s)