fbpx

“Kenapa Orang Yang Bercerita Itu Tak Tanya Depan-Depan?”

Baru saja menyambut ulang tahun perkahwinan yang kelima, bagaimanapun, Rozita Che Wan meluahkan rasa hairan apabila ada dakwaan mengatakan rumah tangganya sedang bergolak sedangkan hubungan mereka baik-baik sahaja. Katanya lagi, khabar angin itu disebarkan seolah-olah mereka lebih tahu tentang soal rumah tangganya.

BACA: Che Ta Nafi Ke Mahkamah Syariah Tuntut Cerai

“Pelik dengan cerita yang timbul ini. Kenapa orang yang bercerita itu tak mahu sampaikan terus kepada saya? Tanya saya depan-depan.

“Sejujurnya rumah tangga kami okay… Tiada masalah. Setakat pasang surut dalam hidup berumah tangga itu, biasalah,” katanya kepada BH Online.

Minggu lalu, ada dakwaan mengatakan pelakon itu telah memfailkan perceraian di mahkamah syariah, namun di tarik balik, Che Ta mengakui terkejut dengan cerita tersebut dan memberitahu bahawa maklumat itu adalah tidak benar.

“Soal naik Mahkamah Syariah itu tak benar… Saya terkejut dengan cerita ini. Maklumat itu tak betul sama sekali,” katanya.

Jika dilihat pada perkongsian Che Ta di Instagram, semuanya nampak baik-baik sahaja. Mungkin ada yang pihak yang tidak senang melihat kebahagiaan pasangan tersebut. Apa pun, diharap hubungan Che Ta dan suami bahagia seperti biasa.