fbpx

“Kecik Sangat Tak Payahlah Tunjuk”

Sejak semalam hangat diperkatakan apabila Sharifah Sakinah memuat naik fotonya pose dengan menayangkan bahagian punggungnya di Instagram. Kurang senang dengan foto tersebut, netizen mendakwa Sakinah seolah senagah mahu menunjukkan bahagian badannya.

Belum reda lagi dengan gambar tersebut, hari ini Sakinah berkongsikan fotonya memakai gaun seksi menampakkan bahagian dadanya. Rata-rata netizen seakan terkejut dengan foto yang dimuat naik itu, malah ada yang meminta untuk memadamnya.

BACA: Sharifah Sakinah Saran Makan Petai Elak Stres, Kemurungan

Meskipun ada yang memuji kecantikannya itu, namun ada netizen bertanyakan adakah tiada keluarga mertua yang melihat foto berkenaan. Tidak kurang juga ada yang mengatakan Sakinah kini dilihat semakin berani untuk tampil seksi.

Seperti sudah dijangka, posting berkenaan turut dihujani dengan komen lucah serta ada yang mengkritik saiz buah dadanya yang kecil.

Biarpun dihujani pelbagai komen yang tidak senang dengan posting tersebut, namun ada juga netizen yang mengambil pendekatan untuk menasihatinya. Apa pun semoga Sharifah Sakinah tabah menghadapi kecaman netizen.