Tatkala rumahtangga didakwa sedang bergolak oleh sesetangah pihak, pelakon Hanez Suraya sendiri menyatakan bahawa kini mereka sungguh bahagia malah turut merancang untuk menambah cahaya mata.

BACA: Yusry KRU, Lisa Surihani Nafi ‘Jual’ Anak


“Saya pun tak faham kenapa ada pihak yang dengki dan suka buat cerita tak betul mengenai rumah tangga saya. Saya tak atif dalam industri pun tetap ada yang tak puas hati”


“Apa pun ingin dijelaskan saya dan suami bahagia. Kami okey saja dan tak ada apa yang berlaku. Malah kami dalam perancangan nak menambah anak kedua. Semoga ada rezeki ke arah itu,” kongsinya kepada Harian Metro.

Selain itu, Hanez turut mengulas mengenai dakwaan bahawa dia memfailkan perceraian awal tahun ini sengaja ditimbulkan pihak tertentu yang dengki dengan kehidupannya sekarang.Apa yang penting, semoga perkahwinan Hanez dan juga suami, Romie akan sentiasa dilimpahi rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Berkahwin pada 2015, kini pasangan ini dikurniakan anak perempuan iaitu Puteri Aleesya yang kini berusia setahun sembilan bulan. (rtky/s)