Tidak mahu terus terbabit di dalam kisah percintaan Zizan Razak dan juga Emma Maembong, Kamal Adli sebolehnya tidak mahu campur tangan agar tidak dipersalahkan jika perkara tersebut melarat.

BACA: Kamal Adli: Saya Bukan Punca Emma & Zizan Razak Putus Cinta


“Tak kisahlah apa juga cerita yang timbul mengenai hubungan mereka, pada pihak saya tak baik untuk campur tangan. Kami hanya kawan dan tidak lebih daripada itu,” kata Kamal.

Tambah Kamal, dia sudah tidak berkomunikasi dengan Emma apatah lagi untuk keluar bersama Emma malah dalam masa yang sama jika kontroversi berkenaan berterusan, ia akan memudaratkan hubungan mereka baik mereka selama ini.

“Itu tak logik sebab kita semua, dia dan Zizan sudah berbaik semula. Jadi saya harap hormatilah saya dan mereka. Saya rasa tak eloklah saya terus dikaitkan dengan kisah mereka sebab tuduhan itu semua memang tak betul,” katanya seperti yang dipetik daripada akhbar Harian Metro.

Berhubung dengan kisah Zizan dan juga Emma, pelbagai desas-desus didengari malah ada yang mengatakan kisah mereka berbaik semula hanyalah sekadar ‘lakonan’ serta ada yang menyifatkan hubungan mereka sudah berakhir, tetapi pihak Zizan cuba untuk memulihkan keadaan sebaik mungkin. (rtky/syfq)