Selepas Cik B berkeras menghalang cinta ibunya, kini adiknya pula Muhammad Eric Zecquan atau lebih dikenali sebagai Kacak turut tidak bersetuju untuk ibunya berkahwin lagi.

Kacak berkata Iqbal bukanlah calon yang sesuai jika ibunya mahu berkahwin lagi apatah lagi pemuda itu terlalu muda dan sesuai menjadi abang sahaja.


BACA: Kacak Minta Duit Dengan Bakal Bapa Tiri, Baru Setuju Ibu Kahwin

“Mula-mula saya ingat berita perkahwinan ibu saya macam tak betul, bila tahu rupanya betul. Terkejut juga la, nak kahwin lagi sekali ke.

“Mula-mula macam tak setuju, tak boleh ni. Saya tak suka kalau muda sangat. Kalau boleh nak lelaki sama umur macam mama. Iqbal sesuai jadi abang sahaja. Saya dengan Cik B sepakat,” katanya.

Dalam pada itu, ketika ditanya mengenai kenyataan Iqbal mengatakan dia menangis sambil meminta supaya menjaga ibunya dengan baik, Kacak menafikan perkara itu.


“Bila dia kata saya menangis, saya rasa ni dah lain macam. Saya tak menangis, saya cuma berkata supaya jaga mama baik-baik. Mungkin cara saya mesej ketika itu nampak seperti saya menangis,” katanya.