fbpx

Julia Farhana Dipuji Bersalam Dengan Lufya Omar Di Mahkamah

Semalam hangat diperkatakan apabila Dr Che Muhammad Hafiz mengakui terkejut apabila menerima notis tuntutan Mutaah berjumlah RM1 juta daripada bekas isterinya, Lufya Omar selepas tiga tahun bercerai.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Bagaimanapun, Dr Che Hafiz enggan mengulas lebih lanjut mengenai tuntutan dibuat oleh Lufya pada Oktober tahun lalu serta meminta mendoakan yang baik-baik.

BACA: Dr Che Hafiz Terkejut Lufya Omar Tuntut Mutaah RM1 Juta

Dalam pada itu, turut menjadi bualan video memaparkan isteri kepada Dr Che Hafiz iaitu pelakon Julia Farhana menyantuni Lufya apabila bersalaman ketika di mahkamah.

@mediahiburanofficial

Penyanyi Lufya Omar dan bekas suaminya, Dr Che Hafiz yang ditemani isteri, Juliana Farhana hadir ke Mahkamah Tinggi Shah Alam sebentar tadi. Laporan lanjut menyusul #MHnews #MediaHiburan #fyp

? Doa Ku – Lufya Omar

Menerusi video dikongsikan Media Hiburan itu, rata-rata netizen memuji pelakon kerana menghormati bekas isteri suaminya itu dan bersikap profesional.

Kata netizen lagi, mana tahu asbab bersalam itu boleh melembutkan hati masing-masing dan mempermudahkan urusan kedua belah pihak.