fbpx

Lebih satu dekad dalam industri Food & Beveranges (F&B), Pak Mat Western yang terkenal dengan tagline “Citarasa Hotel, Harga Warong” ini tidak perlu lagi kami perkenalkan pada anda. Memang viral habis hinggakan selebriti kita pun love sangat makan kambing perap dari Pak Mat Western ni.

Siapa je yang tak pernah cuba? Sharnaaz dengan anak kesayangannya si Jebat pun pernah cuba tau. “Jebat tak pernah makan kambing, first time dia makan dan suka,” kata Sharnaaz.

Tak ketinggalan, Neelofa dan Harris pun pernah cuba makan sampaikan si Harris keluar quote sendiri, “Kalau nak pujuk bini, ingat guna Pak Mat Western”. Fuh, padu betul kalau macam ni punya quote keluar, Haha.

Siapa sangka kambing perap yang dikatakan hanya sekadar suka-suka je buatnya untuk pelanggan yang datang ke restoran mereka yang terletak di Bukit Minyak, Penang kini mendapat permintaan tinggi sehingga ke luar negara. Jauh perginya gais sampaikan ke Singapura, Brunei dan Indonesia. Wow, padu baq hang!

Bawa Pergi ‘Healing’ Pun Onz

Haa, pada anda yang suka sangat pergi beriadah, berkhemah dengan kawan-kawan dan juga famili tu, sesuai sangatlah korang bawa kambing perap Pak Mat Western ni gais.

Packaging dia sangat mudah nak dibawa kemana-mana. Tak renyah pun. Kalau anda rajin, nak masak ber-BBQ kat sana pun okay. Tapi kalau dah malas sangat, anda masak siap-siap di rumah tu dan bawa je bersama anda. Boleh terus makan jer.

Lagi satu, anda tak payah nak susah-susah nak buat kuah perapan sendiri sebabnya daging kambing perap ni dah siap di-marinated! Mudah weh. Fresh pula tu. No wonder-lah jadi pilihan ramai.

Harga Marhaen Kualiti Premium!

Dengan tawaran harga sekarang serta permintaan tinggi yang tak masuk akal dari peminat kambing perap Pak Mat Western ini, anda boleh dapatkan dengan hanya harga RM39.90 sahaja! Promosi ini spesial untuk anda sehingga 15 Februari nanti tau. Jadi anda kena grab cepat sebelum stok habis!

Kalau anda dapatkan kambing perap Pak Mat Western ni, ada juga disediakan sos barbeku bagi menambahkan lagi kelazatan kambing perap tu. Pasti menjilat jari weh. Paling win, kambing perap ini juga cepat dan mudah disediakan!

Daging fresh dengan kuantiti banyak, ditambah pula dengan sos perapan spesial memang betul ngam dengan harganya. Jadi jangan ditunggu lagi, cepat dapatkan segera. Sekali cuba pasti mahu lagi!

Klik LINK ini untuk hubungi ejen atau stokis mereka atau boleh usha di Facebook rasmi Pak Mat Western.

Psst, tak suka kambing jangan risau, ada juga Ayam dan Lembu Perap khas untuk anda!