fbpx

Janna Nick Dimaki Mat Saleh Di Instagram

Gara gara meninggalkan komen yang disifatkan kurang ajar oleh pengguna laman sosial di luar negara, Janna Nick telah dihentam dengan teruk di laman Instagram bintang Hollywood, Ruby Rose.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

BACA: Janna Nick Lebih Berhati Hati Ketika Bercakap

8-janna-nick-dimaki-mat-saleh-di-instagram-rotikaya

Melalui komen Janna Nick yang menyifatkan pelakon tersebut terlalu kurus, ramai peminat Ruby Rose kurang senang dengan perkara tersebut sekaligus membalas komen Janna. Bagaimanapun peristiwa ini sudah pun beberapa bulan berlalu.

Namun kini ramai pula peminat Janna yang mempertahankan komen selebriti kesayangan mereka dan berbalas-balas komen di Intagram Ruby. Buatlah apa anda mahu buat pun, sebab banyak masa terluang, bukan?

Apa yang pasti, perkara tersebut tidak menjadi masalah pun sebenarnya. Malah Janna pun tidak mengadu domba kepada peminat di laman sosial mengenai perkara berkenaan. Okay, itu saja kami mahu sampaikan. (rtky/s)