Bukan mudah bergelar selebriti lebih-lebih lagi jika mempunyai ramai peminat wanita. Baru-baru ini Izzue Islam mendedahkan ada peminat fanatik yang mengajaknya melakukan hubungan seks secara berkumpulan.

Menurut Izzue, peminat tersebut berani menghantar mesej menerusi Instagram dan sanggup menempah hotel sekiranya dia bersetuju dengan tawaran tersebut.


BACA: Tidak Ada Persefahaman Punca Izzue Islam Keluar Forteen

“Saya terkejut selepas menerima mesej berkenaan. Jika ikut perasaan, saya ingin menular wajah wanita tersebut, tetapi isteri menasihatkan supaya bersabar.

“Selepas difikirkan semula, saya khuatir penghantar mesej tersebut menggunakan akaun palsu. Jadi demi kebaikan semua, saya tidak kongsi perkara berkenaan kepada umum,” katanya seperti dipetik daripada Kosmo!Tambahnya lagi, dia tidak berniat untuk memalukan wanita dengan memuat naik mesej wanita itu di laman Instagram, tetapi sebagai peringatan buat pengikut lain untuk tidak menghantar mesej sedemikian.

Ini bukan kali pertama ada peminat yang sanggup mengajak artis kegemaran mereka melakukan perkara tidak bermoral seperti ini. Apa pun inilah cabaran menjadi anak seni.