Lama juga kami tidak paparkan muka hadapan majalah yang semakin mendapat tempat di’hati gadis gadis dan juga bukan gadis ini dan kali ini Izara Aishah menjadi wajah penghias muka hadapan LISA edisi 15 Mei 2012.

Izara Aishah memang kita kenali sebagai salah seorang aktress muda yang sedang meningkat naik lebih lebih lagi selepas lakonan berkesan beliau dalam drama bersiri Vanilla Coklat.


Tampil dalam majalah LISA kali ini berbicara tentang diri beliau yang kini sedang berusaha meraih mimpi bergelar bintang yang bersinar, kami pasti ada sesuatu istimewa yang gadis manis ini bicarakan untuk menjadi bahan bacaan anda.

Menyentuh fesyen yang di’kenakan, kami sebagai lelaki buta fesyen pastinya tidak tahu apa jenis persalinan yang gadis ini kenakan tetapi ia’nya kelihatan agak seksi menampakkan peha. Not a problem for us, obviously. Heh.

Izara Aishah juga nampaknya baru baru ini tampil dengan sebuah video khas untuk KL SOGO mempromosikan koleksi musim panas khas (Glory Sunny Day’s Summer Collection). Video untuk tatapan anda selepas ini, enjoice!