fbpx

Isu Video Lucah, Aiman Tino Beri Penjelasan

Sejak beberapa hari lalu, hangat diperkatakan di media sosial mengenai penyebaran video lucah seorang lelaki yang dikatakan mirip penyanyi Aiman Tino. Malah ada pihak mengambil kesempatan dengan menjual video tersebut.

Susulan isu tular itu, rata-rata netizen ternyata-tanya adakah benar sama ada bahawa lelaki dalam video tersebut adalah Aiman? Kemudian, timbul pula dakwaan netizen mengatakan bahawa terdapat persamaan latar belakang video tersebut dengan bilik tidur penyanyi itu.

BACA: Aiman Tino Hadiahkan Restoran Buat Ibu Bapa

Tampil memberikan kenyataan berhubung perkara itu, Aiman menerusi Instagram mengatakan pihaknya kini sedang mencari jalan terbaik untuk memastikan isu tersebut dapat diselesaikan dengan segera.

Dalam pada itu, pihaknya memberi amaran akan mengambil tindakan undang-undang jika ada mana-mana pihak yang cuba membangkitkan semula isu tersebut sehingga menjadikannya berlarutan.

Terdahulu, tular klip video lucah memaparkan seorang lelaki sedang melakukan aksi ghairah yang dikatakan mirip penyanyi itu. Bagaimanapun, kemaluan lelaki berkenaan ditutup menggunakan grafik.