fbpx

Aiman Tino Hadiahkan Restoran Buat Ibu Bapa

Ingin membalas jasa ibu dan bapa, Aiman Tino telah menghadiahkan sebuah restoran buat orang tuanya yang terletak di Kuala Kubu Bharu, Selangor. Difahamkan Aiman membelanjakan lebih RM20,000.

BACA: Aiman Tino Kongsi Petua Hadapi Cacian, Kecaman Netizen

“Ayah dan ibu banyak berkorban untuk saya. Jadi, sekarang masanya untuk membalas jasa dan membahagiakan mereka. Menceburi perniagaan ini adalah persediaan masa depan kerana tak tahu apa akan berlaku di kemudian hari”

Bagaimanapun berita kejutan itu nampaknya berjaya ‘mencairkan’ hati ramai gadis di luar sana. Aiman mengakui menerima banyak mesej cinta daripada gadis diluar sana selepas memberi restoran tersebut.

“Saya tak fikir melakukannya untuk tarikan gadis. Banyak juga saya mendapat mesej di Instagram daripada peminat dalam kalangan gadis yang jatuh hati dan tertarik dengan keperibadian saya,” jelasnya lagi.

Namun Aiman memberitahu, dirinya tidak dapat membalas semua mesej berkenaan tetapi sangat menghargai sokongan peminat dalam perjalanan kariernya sejak dari dulu sehingga sekarang.

Dalam pada masa yang sama Aiman memberitahu beliau masih tidak bersedia untuk bercinta kerana usianya yang masih muda. Jadi buat para gadis diluar sana, jika ingin menambat hati Aiman kena tunggu sekejaplah. (rtky/w)