fbpx

Intan Saleh Belum Sedia Maafkan Izreen

Baru-baru ini, hangat diperkatakan apabila pelakon Izreen Azminda dipertemukan dengan bekas isteri suaminya, Ude Wahid iaitu Intan Saleh menerusi program Melodi Raya.

Selepas dua minggu berdiam diri, Intan akhirnya mengakui belum bersedia untuk memaafkan Izreen. Menurut Intan, dia dimaklumkan mengenai segmen ‘Buang Yang Keruh, Ambil Yang Jernih’.

BACA: “Selagi Tiada Rasa Bahagia, Mana Mungkin Boleh Melupakan” – Intan Saleh

Ujarnya, dia juga tahu tentang kehadiran Izreen termasuk tempat duduk mereka diletakkan di meja yang sama tetapi bukan bersebelahan.

“Sebagai orang biasa yang bukan dalam dunia hiburan, saya anggap kehadirannya untuk memeriahkan acara dan memenuhi jemputan. Malah, sebelum menyatakan persetujuan, saya ada bertanya apakah akan ada sesi bermaafan dengannya.

“Ini kerana seandainya ada sesi bermaafan, saya masih belum bersedia. Bagaimanapun, saya sekali lagi dimaklumkan tiada situasi sedemikian,” katanya kepada BH Online.

Kata Intan lagi situasi berubah ketika hari rakaman apabila dia diminta untuk ditemubual bersama Izreen. Ujarnya lagi, apa yang dijawab olehnya itu juga adalah secara spontan.

Dalam pada itu, Intan berkata permohonan maaf Izreen adalah di luar jangkaannya. Namun, dia mengakui tidak mudah untuk melupakan apa berlaku pada rumah tangganya sebelum ini.

“Barangkali, ia inisiatif Izreen yang cuba memanfaatkan pertemuan yang berlaku. Saya percaya sesiapa berada dalam situasi saya akan faham bukan mudah melupakan sesuatu yang cukup menyakitkan hati.

“Buat masa ini, biarlah keadaan berjalan seperti biasa dan kami meneruskan kehidupan masing-masing. Itu lebih baik untuk saya dan Izreen,” katanya.