Intan Ladyana Enggan Kongsi Kisah Cinta, Belajar Dari Pengalaman Lalu
Masih lagi kedengaran ada pihak yang mengaitkan dirinya dengan bekas kekasih, Kamal Adli, Intan Ladyana kini nampaknya lebih tegas dan sebolehnya tidak mahu langsung berbicara mengenai soal cinta dan kehidupan peribadinya.
BACA: Intan Ladyana Doakan Kebahagiaan Kamal Adli Dan Emma Maembong
“Saya tidak mahu lagi dikaitkan dengannya. Selepas berpisah, saya tidak berhubung lagi dengannya. Saya juga tidak mahu ambil tahu sama ada dia sudah ada pengganti atau tidak kerana ia bukan urusan saya lagi. Saya berharap orang juga tidak bertanya saya mengenai perkembangan dirinya lagi”
“Saya mohon maaf tidak dapat berkongsi kisah cerita peribadi mahu pun kisah cinta lagi. Memang dulu, saya sangat terbuka berkongsi kisah cinta dengan pihak media dan peminat tapi kini tidak lagi. Banyak yang saya belajar dari pengalaman putus cinta sebelum ini,” jelasnya kepada Harian Metro.
Selain itu, Intan merasakan dirinya cukup bertuah kerana ibu bapanya tidak mendesak dirinya untuk berkahwin awal malah pelakon ini juga katanya mahu memberikan fokus kepada bidang seni dan juga bidang perniagaan berasaskan fesyen yang akan dimulakan tidak lama lagi. (rtky/s)
1st !!!
Semoga 1st masuk ke syurga bukannya 1st masuk ke neraka.
aku telah tebuk dia dulu..dan pintu neraka utk ku
Kesian kamu. Meminta neraka sebagai tempat pengakhiran kehidupan kamu. Bertaubatlah.
saya sembang dan saya ada masalah jiwa. sebab itu saya suka merapu. terima kasih kerana sudi melayan kegilaan saya
tija…
kenapa diam je ni.
tak sihat ke?
tija dah makan belum tu..hari kak bed masak ikan tongkol berlada..nurul masak apa yer…
sembang, kak bed tak langgan astro.buat apa nak bazir duit utk langgan benda yag byk hiburan juga..tak perlu.
sembang, kak bed nak bagitau, adakah sembang tahu kak bed ni mengaji atau tidak, org yang baik dia tak kan myakitkan hati org lain dgn kata-kata, jadi sembang,akak terasa dgn kata-kata kau, dan dosa kau dgn akak nnt kita kira di akhirat.
igt lidah dan jari menulis, dosa dgn Allah boleh bertaubat, dosa dgn sesama manusia bagaimana, kak bed tidak pernah ajak sembang menyampuk dlm ruangkan antara kak bed dan sharniz, kami bercerita untuk hiburkan hati, kami manusia biasa bukan para malaikat atau wali ..manusia biasa perlu hiburan sedikit, dan sebagai manusia yang waras masih tahu hukum agama.
jadi dinasihatkan sembang, nasihat dulu diri sendiri. rata-rata dlm gang di RK ini semua sakit hati dgn kamu,jadi bagaimana dosa kamu dgn mereka..agaknya pintu mana yag tgh terbuka utk kamu? syurga atau neraka? boleh kamu tentukan? ye dok?
kak Bed..maybe si sembang nie rasa diri dia AHLI SYURGA dan manusia plg SEMPURNA
sbb tue kite nie nampak SALAH dimata dia…
Biarla…akalnye dan hatinya mungkin bermasalah
semoga Allah sentiasa merahmati kite semua…AMINNNn
Pergiah membaca Al-Quran dari mengajak orang bercerita kosong yang tidak mendatangkan faedah di sini. Mungkin begini sikap kamu diluar suka benar bercerita kosong. Ye dok?
sembang psycho! sibuk nk bceramah dlm ni, tp diri sendiri sibuk bc & komen gossip artis! podah la ko sembang.
kak bedah tgk Mak Cun smlm?best x?
sharniz, opkos la akk tgk….
kelakor kan..minggu dpn last dah…
si atol kena tangkap basah
x sempat tgk kak bedah…
alaaa dh nak last episod ke…
atol ngan anak tiri umie tue eak?
si Azwan Kombos tue boleh tahan cute juge ye..hehehe
hoi sembang. lebih baik kau mengadap & membaca al-quran dari kau mengadap RK ni 24jam menulis komen2 bodoh kau tu. kesian.. nak menginsafkan org konon tapi tak sedar diri sendiri pun sama.
Lebih molek sekiranya menonton cerita atau program dakwah di astro oasis dari memonton cerita yang tidak menjanjikan pahala kepada kita. Ye dok?
Sudah lah.. Masyarakat sejagat tahu da awak masam ke berlecak.. Ahh
bagusnya c intan ni…lbih matang n cantik skrg..
saya nak main puki kak zabedah zabit.
Ye dok?
sembang oiii.. tak sempat tukar id ke?
geli kak bed kat ko
AGAK AGAK LAH SIKIT SEMBANG…………….WALAUPON AKU HANYA KENAL KAK BEDAH TU DALAM PAGE NI TAPI DIA DAH JADI KAWAN AKU…………PIKIRLAH DULU SEBELOM TULIS…………PEHAL KAU NAK MAIN NGAN DIA PULAK…………..ADA 2 EKOR PULAK SEMBANG BANGAP KAT SINI………
elokla ko mantopkan lakonan ko yg ntah apa2 tu. nak kata lawa pun, so so jer la.
BUAT SEMBANG TERIMALAH……………..YE DOK…….YE DOK………..ASAL MANA………YE DOK……………YE DOK………..YE DOK………..TAK HABIS HABIS……………YE DOK………..NYAMPAH AKU………….TIAP TIAP HARI………..YE DOK………..KALAU KAU KAT DEPAN………….AKU KETOK NGAN SENDOK……………YE DOK???????
tija,
lepas ni..kita abaikan aje si sembang tu,dia komen kita buat mcm tak nmpk..nnt dia malu sendiri lah tu.
kak Bed ok x nie?
abaikan sembang tue ye…jom kite chit chat
Sembang ni kurg iq la tu
Tumbuk sisembang tu kak tija…sembang yg ntah ape2….
TU LAH KALAU DIA ADA KAT DEPAN KAK TIJA……….BUKANNYA PENUMBOK JE DIA DAPAT……….PATAH LIOK KAKI TANGAN DIA KAK TIJA KERJAKAN………..HAHAHAHAHAHA………..NI MESTI SUKA PATONG KATAK HIJAU AYDA JEBAT YEH…………..TU YANG LETAK NAMA KATAK HIJAU…..
Intan lebih cantik dari Emma kembong! dats d fact!!
dan lebih berpelajaran. kahkah