fbpx

Hikmah Kontroversi, Amyza Aznan Tak Putus Terima Tawaran Berlakon

Meskipun sedang hangat diperkatakan mengeani kes saman menyaman dengan pelakon kontroversi Zarina Anjoulie, bagaimanapun Amyza Aznan mengakui dia kini menerima banyak tawaran berlakon.

Menurut Amyza dia menerima semua tawaran tersebut kerana enggan mengecilkan hati orang lain dan bukan kerana terlalu tamak. Amyza percaya pengalamannya selama 20 tahun sebagai pelakon membuatkannya diterima ramai.

BACA: Amyza Aznan & Peguam Didakwa Langgar Etika Guaman

https://www.instagram.com/p/CCh4vbEF-6J/?utm_source=ig_embed

“Hari ini kak Kaaia bergegas ke set shooting yang lain. Alhamdullilah.. rezeki semakin mencurah-curah bak hujan jatuh ke bumi. Bukan tamak, tapi tak nak kecilkan hati orang.

“20 tahun di dalam industri dengan personaliti kelakar kak Kaaia dan bakat yang dipinjamkan Allah untuk merealisasikan pelbagai watak,” tulisnya.

Memuat naik sedutan rakaman sedang menjalani penggambaran sebuah drama, Amyza turut memberitahu dia akan terus belajar dalam bidang lakonan supaya dirinay kekal relevan dan memenangi anugerah lagi.

Difahamkan, kes saman antara Amyza Aznan dan Zarina Anjoulie dilaporkan masih dalam proses mahkamah sejak April lalu sehingga kini.

Untuk rekod, Amyza pernah memenangi Anugerah Pelakon Pembantu Wanita Terbaik ketika Anugerah Skrin 2019 yang lalu menerusi drama Batik Zakiah.