Sebelum ini timbul persoalan apabila pasangan ini dikatakan akan berkahwin pada tarikh yang berbeza dan kini ada bukti terbaru yang mengatakan bahawa Hanez Suraya akan melangsungkan majlis mereka pada 14 Mac nanti.

BACA: Hanez Suraya Sah Bertunang, Bersyukur Majlis Berlangsung Lancar


UPDATE-1: Hanez Suraya mengesahkan beliau dan tunang, Romie akan bernikah 14 Mac ini di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya seperti dilaporkan Berita Harian hari ini.

Perkara tersebut dikongsikan bersama oleh laman Facebook Kadkahwinku.com dan jika dilihat pada tarikh yang dipaparkan, seolah-olah tarikh tersebut merupakan tarikh yang telah ditetapkan oleh pasangan tersebut.

Hanez Suraya, Romie Percepatkan Tarikh Nikah? - ROTIKAYA_1

Selain itu, dalam masa yang sama, Romie juga menyatakan dia memang berniat untuk menjadikan Hanez sebagai teman hidup ketika mula-mula mengenali tunangnya itu.


“Syukur Alhamdulillah segala-galanya terus dipermudahkan. Niat saya dari awal mengenali Hanez memang nak jadikan dia sebagai teman hidup saya. Tetapi lumrah dalam mana-mana hubungan pasti ada rintangan yang melanda.

“Ia menjadi kayu pengukur sejauh mana hubungan ini akan bertahan. Dalam hubungan kami pun, kami pernah melalui fasa berantakan. Tetapi saya tak pernah putus asa untuk terus memilikinya sekali gus memperisterikannya,” katanya seperti yang dilaporkan di Berita Harian.

Apa yang pasti, ramai peminat Hanez di luar sana tidak sabar-sabar untuk melihat selebriti kesayangan mereka ini untuk mendirikan rumah tangga, apatah lagi dalam jangka masa yang terdekat. (rtky/syfq)

Sumber: Beautifulnara, Berita Harian