fbpx

Hafreez Adam Tak Tolak Jodoh Dengan Azar Azmi

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Azar Azmi meraikan ulang tahun kelahiran pelakon Hafreez Adam sekaligus menimbulkan tanda tanya dikalangan netizen mengenai hubungan mereka.

Bagaimanapun, Hafreez mengakui dalam proses mengenali hati budi Azar apatah lagi mereka mula rapat selepas digandingkan menerusi drama Derita Untuk Bahagia tahun lalu.

BACA: 31 Kali Turun Naik Ambil Hadiah, Azar Azmi & Hafreez Adam Bercinta Ke?

“Kami tengah fasa kenal satu sama lain dengan lebih dekat. Kami tiada umumkan yang mengakui kami sudah bercinta atau apa. Kalau boleh kami nak kenal satu sama lain dengan lebih rapat sebelum ke fasa lebih serius.

“Bukan apa sebab kami sebelum ini pernah ada pengalaman putus tunang, kalau kami selesa bersama tak mustahil untuk melangkah ke fasa seterusnya jika ada jodoh,” katanya.

Dalam pada itu, Hafreez berkata sikap sempoi dan happy go lucky Azar membuatkan dia mahu mengenali pelakon berusia 32 itu lebih dekat lagi.

“Saya suka berkawan dengan Azar sebab dia seorang yang kelakar dan kalau ada masalah memang dia tak tunjuk langsung, memang ceria orangnya. Lagi satu yang buat saya respek dengan Azar sebab sangat kuar bekerja dan jenis wanita berdikari.

“Perempuan yang boleh berdikari sendiri itu memang hebat bagi saya sebab mereka jenis tidak mengharapkan lelaki utnuk mendapatkan sesuatu benda atau perkara,” katanya.