Memang bukan calang-calang apa yang ingin dilakukan oleh LuLu Hypermarket tidak lama lagi ini. Untuk pengetahuan anda, LuLu Hypermarket merupakan sebuah pasaraya yang menjual pelbagai keperluan seharian yang melengkapi kemahuan anda dan yang paling penting, halal.

Cawangan pertama mereka terletak bersebelahan dengan Jakel Mall di Caps Square Kuala Lumpur, Jalan Munshi Abdullah, Kuala Lumpur. Memang selalu ramai orang sebab promosi di sini memang gila-gila punya jimat.

Berdiri dengan kekuatan mereka membantu warga kota mendapatkan barangan keperluan dengan harga yang sangat-sangat berpatutan, LuLu Hypermarket akan melakukan percubaan memecah rekod kek buah terpanjang di Malaysia di mana jika berjaya, ia akan direkodkan di dalam The Malaysia Book of Records!

Berikut merupakan maklumat lanjut mengenai acara tersebut:

Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk bersama-sama menyaksikan detik bersejarah ini dan pastinya ramai yang menantikan rekod akan tercipta dengan jayanya.

Sementara itu, jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan pelbagai barangan seperti handbag, kasut wanita, pakaian kanak-kanak dan pelbagai lagi barangan lain dengan potongan harga 50%! Gila betul. Tapi kena cepat sebab promosi hanya berlangsung dari 16 September (Sabtu) hingga 17 September (Ahad) sahaja!

Klik sini untuk mengetahui perkara menarik tentang LuLu Hypermarket.

Jika anda yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai LuLu Hypermarket, boleh lawat sendiri laman web mereka di www.luluhypermarket.com, atau Facebook mereka.