fbpx

Gossip: Yasmin Hani Sedang Hangat Bercinta Dengan Shahrin Ex Blackrose?

Disclaimer: Sebahagian informasi dalam artikel ini datang dari forum hiburan terunggul, terhebat & terkemuka Malaysia, Cari.com.my.

Ini satu gossip untuk anda semua yang mahu mulakan hari Isnin dengan kisah selebriti yang belum tentu kesahihan’nya.

Hari ini, dalam sebuah forum gossip kegemaran rakyat Malaysia, heboh tentang kisah yang mengatakan Yasmin Hani sudah pun berkahwin secara senyap senyap.

Dalam menanti kesahihan status perkahwinan Yasmin Hani, seorang peminat hiburan tampil memberikan maklumat yang kami kira baru dalam dunia hiburan.

Yasmin Hani kini di’katakan sedang hangat bercinta dengan Shahrin, bekas drummer kumpulan Blackrose.

Percintaan mereka bukan main main menurut sumber kerana mereka di’khabarkan pernah bercuti bersama ke sebuah pulau peranginan di Thailand.

Tapi pemergian mereka bukan berdua, tetapi di’temani oleh rakan rakan mereka yang lain. Bagus!

Yasmin Hani pernah bercuti ke Thailand bersama teman lelaki sebelum ini & gambar percutian mereka tersebar luas di internet.

Untuk anda yang tidak tahu, Shahrin juga merupakan bekas suami kepada Ida Nerina dan mereka bercerai penghujung 2010 lalu.

Di’bawah merupakan keratan salah satu akhbar harian hari ini yang di’kirimkan oleh seorang pembaca, @adlysyam.

Jika benar jejaka dalam kenyataan Yasmin Hani ini adalah Shahrin & mereka sudah setahun bercinta, adakah Yasmin Hani punca penceraian Shahrin & Ida Nerina?

Kredit gambar untuk Azhar Abdul Rahman. Terima kasih a gazillion. Selamat bekerja rakyat Malaysia & jangan lupa ikuti kami @rotikaya.