Oops cepat sangat kami lompat ke konklusi mengatakan yang mereka berdua ini kini sedang bercinta. Ada beberapa kisah kami terima menyokong kuat sebenarnya hipotesis kami.

Hujung minggu lalu, kami menerima panggilan telefon daripada seorang kenalan yang agak teruja untuk menceritakan apa yang beliau nampak berlaku di’hadapan mata ketika itu.


Rakan kami ini berkata beliau ternampak kelibat Rozita Che Wan bersama seorang lelaki yang beliau positif merupakan Beego di’sekitar sebuah premis hiburan di Kuala Lumpur.

Rozita Che Wan & Beego di’katakan agak mesra ketika keluar dari satu premis hiburan berpimpinan tangan selain nampak ketara yang aktress itu bahagia di’samping aktor tersebut.

Tidak pula sempat rakan kami ini mengambil gambar sebarang dua sebagai bukti dek kerana telefon bimbit kehabisan bateri & pasangan ini berjalan agak laju sebelum hilang dari pandangan mata. Dramatik sungguh gossip.

Bukan itu sahaja, ada perkhabaran yang kami terima daripada kenalan yang satu lagi mengatakan Rozita Che Wan & Beego telah hadir bersama ke sebuah majlis perkahwinan di sebuah kampung namun menolak sebarang permintaan untuk bergambar — mungkin atas alasan privasi. 


Kalau benar dua kisah berbeza dari dua lokasi berbeza yang kami terima ini, Datuk K sudah boleh menarik nafas lega kerana terbukti gossip yang melanda selama ini tidak benar belaka. Rozita Che Wan & Beego, apa tunggu lagi, kahwin secepat mungkin. Heh.