Disclaimer: Sebahagian informasi dalam artikel ini datang dari forum hiburan terunggul, terhebat & terkemuka Malaysia, Cari.com.my.


Bukanlah kami kata teman lelaki terbaru Raja Farah ini datang dari golongan Mat Rempit, nanti ada yang cemburu pula.

Maklumlah, golongan Mat Rempit hari ini bukan sekadar golongan biasa, sudah di’angkat berkali-kali ke layar perak. Sekarang boleh ada kekasih dari kalangan artis pula, mana boleh jadi kan?

Seorang wartawan awam malam tadi terlihat Raja Farah bersama seorang lelaki beratur untuk membeli tiket wayang di sebuah pusat beli belah terkemuka di ibu kota.

Sumber tersebut memberitahu yang lelaki tersebut bukan dari kalangan artis & penampilan’nya agak selekeh dan boleh di’gelar ala Mat Rempit.


Raja Farah & lelaki tersebut juga kelihatan begitu mesra & mempamerkan aksi bak sepasang kekasih dengan berpelukan dari belakang.

Kami yang agak curious ini cuba mencari gambar lelaki yang sumber ini maksudkan — kami ketemu satu koleksi gambar.

Raja Farah bersama seorang lelaki yang memang tidak pernah kami lihat tetapi tidak di’ketahui status perhubungan mereka yang sebenar.

Gambar di’atas di’ambil ketika mereka berdua terbang pulang selepas bercuti di Jakarta, Indonesia.

Entah betul entah tidak jejaka yang sumber lihat sama dengan jejaka dalam gambar ini. Sila berikan kepastian buat kami ya Raja Farah.