fbpx

Kami perasan satu trend peminat yang suka membaca gossip tidak bernama ini yang menganalisa gambar yang kami sertakan dan percaya’lah ianya tiada kaitan.

Ini gossip yang boleh di’katakan 90% sahih datang dari mereka yang rapat dengan keluarga si penyanyi ini & tahu akan aktiviti kurang sihat mereka.

Menurut sumber kami yang rapat, penyanyi wanita yang baru sahaja muncul dengan album penuh pertama ini sudah menjadi bahan dagangan ibu sendiri sejak usia 15 tahun lagi. Hmm.

Penyanyi remaja yang berumur 21 tahun ini di’katakan sehingga ke hari ini akan beberapa kali dalam setahun ke luar negara bercuti menemani rakan rakan ibu’nya yang bergelar VIP & punyai nama dalam golongan atasan negara. 

Ini sebenarnya bukan pertama kali kami mendengar kisah berkaitan aktiviti tidak sihat mereka — sebelum ini kami hanya mendengar adik penyanyi ini menjadi mangsa — tidak pula kami sangka selebriti ini terlibat sama.

Kalau kami sebutkan nama penyanyi ini, pasti anda kenal siapa gerangan si pemilik gossip ini, tetapi akan tidak ambil peduli selepas itu — maklumlah kerjaya nyanyian tidak berapa menjadi. Eh.