Entah siapa dalam gambar nan di sebelah ini pun kami tidak tahu. Jadi, jangan mulakan apa apa spekulasi — belajar’lah dari kami.

Gossip ini pada awal’nya sukar untuk kami percaya kerana kedua dua lelaki yang terlibat seakan tidak pernah bertemu sepanjang kehidupan mereka.


Namun, kini seorang gadis yang akan kami gelarkan sebagai E — bakal menemukan titik kehidupan mereka berdua dek kerana cinta yang terlarang antara mereka.

Menurut sumber kami, komposer lagu ini pernah beberapa kantoi dengan peminat dan juga media akan hubungan beliau dengan E.

Namun dek kerana pandai menangangi gossip dan tidak betah melayan kisah yang di’anggap sudah biasa dan lumrah kehidupan sebagai selebriti.

Sumber kami memberitahu, ahli sukan yang kini mempunyai masalah rumah tangga juga menjalin hubungan cukup rapat dengan E sehingga sanggup ke Timur Semenanjung untuk berjumpa & tinggalkan keluarga. 


Sehingga ke saat artikel ini di’tulis, komposer lagu & ahli sukan ini saling tidak mengetahui yang sebenarnya mereka berkongsi ‘cinta’ dari gadis yang sama dan E khabarnya tidak merancang untuk mempunyai hubungan yang panjang dengan mana mana antara mereka berdua.