Mahu dengar gossip ringan dari pemberi maklumat yang sudah kami lantik secara rasmi di’lokasi lokasi strategik seluruh Kuala Lumpur? Cewahh.

Ini kisah tentang pelakon wanita yang popular sehingga ke hari ini walaupun pelbagai kontroversi melanda — itu pun lebih kepada hubungan beliau dengan anak seorang VIP.


Semalam kami sempat berkunjung ke pusat khidmat pelanggan sebuah syarikat telekomunikasi di Kuala Lumpur dan dari perbualan kami bersama staff yang menguruskan hal ehwal kami terbit’lah nama pelakon ini yang sememangnya mempunyai banyak kisah ringan untuk di’kongsi.

Pemberi maklumat ini memberitahu, beberapa minggu yang lalu pelakon wanita ini ada datang untuk membeli sebuah peranti mudah alih baru di’pasaran yang bernilai RM1,599.

Namun selebriti yang baru baru ini di’kaitkan dengan seorang pelakon lelaki muda telah meminta staff kaunter tersebut untuk menulis resit bayaran bernilai RM2,500 — untuk tuntutan dari syarikat produksi.

Selepas menjelaskan yang cawangan itu tidak boleh melakukan apa yang di’pinta, pelakon popular ini seolah olah menarik muka tidak berpuas hati — mungkin sebelum ini, permintaan beliau sentiasa di’layan. Hmm.