fbpx

Gambar di’sebelah adalah hiasan semata mata & tiada berkaitan dengan Neil Patrick Harris yang semakin hari semakin awesome!

Ini kisah seorang pelakon kacak tempatan yang kisah cinta’nya menjadi bualan hangat di media & meniti mulut peminat hiburan baru baru ini.

Maklum’lah, sebelum ini ada juga ura ura mengatakan pelakon ini mempunyai hubungan sejenis tetapi di’nafikan mentah mentah & di’kuatkan lagi dengan hubungan cinta dengan seorang aktress.

Namun, hubungan mereka sudah pun berakhir dan semalam kami ada bertemu dengan seorang pengamal cinta sejenis untuk mendengar cerita tentang pelakon kacak ini. 

Khabar’nya, segala punca perpisahan & kata kata yang di’keluarkan oleh kedua dua belah pihak hanya sebagai ayat coverline untuk sebab sebenar kenapa pasangan yang asyik masyuk bercinta ini berpisah.

Si pelakon kacak yang mempunyai sejarah menjalinkan hubungan sejenis itu di’katakan kembali ke dunia tersebut setelah beberapa kali kecewa dengan perjalanan cinta normal beliau.

Seperti biasa, tidak berani kami menyebut nama nama yang terlibat kerana tiada bukti kukuh tetapi jika benar seperti yang di’dakwa, memang sukar untuk pelakon kacak ini untuk menjalinkan hubungan normal. Hmm.