Kalau anda tidak kenal siapa jejaja bernama Ahmad Nabil ini, tidak mengapa. Memang tidak begitu popular.

Wajah beliau paling berkesan tampil untuk iklan Vitagen tahun lalu & selepas itu kantoi berendam dalam kolam renang bersama teman wanita.


Luckily, teman wanita yang basah bersama itu bukan Neelofa. Kisah lama yang di’angkat kembali demi memberi idea siapa insan bernama Nabil ini.

Selepas menjadi juara untuk Dewi Remaja 2010, nama Neelofa mula di’kenali sekaligus status beliau mula di’buru oleh ramai jejaka.

Neelofa mengakui hatinya sudah di’miliki dan ramai percaya jejaka yang berjaya bertakhta di’hati gadis ini adalah jejaka Vitagen tersebut, Nabil.

Namun, berita terbaru yang di’khabarkan melalui Twitter oleh Cuit Sikit (@cuitsikit), menyatakan Neelofa telah pun memutuskan hubungan dengan lelaki bernama Nabil ini.


Punca perpisahan masih tidak di’ketahui jika bersandarkan kepada ayat ringkas si pemberi maklumat, namun Nabil di’katakan terlalu sedih dengan perpisahan ini.

Nabil mendakwa diri beliau banyak membantu menaikkan nama Neelofa dalam bidang seni sehingga hari ini namun segalanya kini sudah berakhir.

Now, who gives a shit about this premature couple? We’re not done with Fasha Sandha vs. Nora Danish yet. Choose your team & keep flaming guys. HAHA!