Beberapa bulan lalu, kecoh juga dunia hiburan Malaysia dengan gossip yang mengatakan mereka berdua ini sedang bercinta. Cliché seorang selebriti, semua’nya di’nafikan.

Tidak mengapa berkata begitu kepada peminat yang tidak nampak apa terjadi di’belakang tabir. Tetapi, bukan kepada mereka yang bekerja dalam pasukan sama.


Mereka yang bekerja sebagai krew produksi pada mula’nya enggan ambil pusing akan perangai dua orang pelakon popular Malaysia ini kerana percaya akan penafian cinta mereka.

Namun, perilaku mereka semakin hari semakin menimbulkan ragu ragu di’hati sama ada mereka ini benar sekadar berkawan atau sedang hangat bercinta seperti di’gossipkan.

Ketika satu sessi pengambaran telemovie di selatan Selangor baru baru ini, pasangan pelakon ini di’katakan tidak segan silu berpelukan mesra sedangkan cuaca panas bukan kepalang.


Si aktress dengan romantik’nya duduk di’atas riba si aktor dan ini bukan adegan yang diperlukan pengarah telemovie. Timbul risau pula di’hati sumber kami yang berada di lokasi.

Kalau pun mereka berdua bercinta, tidak perlu aksi sebegitu di’tunjukkan di hadapan krew produksi, takut menimbulkan fitnah yang bukan bukan. Maklumlah si aktress punya rekod hubungan yang tidak elok.  Si pelakon lelaki pula masih perlukan masa untuk bina nama baik. Hmm.