fbpx

(Gossip) Jimmy Shanley Mula Lupa Diri & Tunang Sendiri Selepas Popular?

Disclaimer: Sebahagian informasi dalam artikel ini datang dari forum hiburan terunggul, terhebat & terkemuka Malaysia, Cari.com.my.

Baru sahaja di’nobatkan sebagai pengacara bersama Akademi Fantasia 8, sudah keluar gossip yang kurang enak. Nasib badan.

Jimmy Shanley yang hari ini semakin popular sebagai pengacara di’katakan bukan sahaja mula lupa diri, malah lupa akan siapa tunang beliau.

Seorang peminat hiburan yang mengaku sebagai teman rapat kepada tunang Jimmy Shanley menceritakan bagaimana selebriti berwajah ‘jambu’ ini curang dengan wanita lain.

Jimmy Shanley tidak berapa dahulu pernah di’katakan sudah bertunang tetapi Jimmy tetap berdiam diri akan hal ini.

Menurut sumber, Jimmy Shanley merahsiakan status pertunangan beliau atas dasar mahu menjaga populariti & saham sebagai seorang selebriti popular.

Dalam masa yang sama, Jimmy Shanley di’katakan sedang berpacaran dengan seorang wanita lain & boleh di’katakan mereka berjumpa hampir setiap hari.

Lebih menarik, tunang Jimmy Shanley di’katakan tahu akan kegiatan sandiwara ini namun tidak mampu berbuat apa-apa kerana perasaan yang yang terlalu kuat.

Kepada tunang Jimmy Shanley, jika benar perkara ini terjadi, ada baiknya awak undurkan diri. Buat sakit hati & perasaan sendiri sahaja. Editor kami masih solo, mahu?