fbpx

Pertama sekali, gambar di’sebelah tidak sedikit pun menggambarkan rupa paras sebenar selebriti yang kami maksudkan ini — jauh api dari panggang, bak kata.

Bersempena dengan Hari Kekasih semalam, kami menerima e-mail yang mengandungi beberapa keping gambar pegun dari sebuah video berunsur lucah. Hmm.

Namun, si pengirim tidak pula menyertakan video sebenar untuk keseronokan kami. Dan, sumber memberitahu yang video lucah ini sedang tersebar dengan meluas.

Menurut screenshot terhad yang kami terima, video ini menunjukkan seorang wanita beraksi menggoda tanpa walau seurat benang membaluti tubuh beliau. Dan, wanita ini di’khabarkan merupakan selebriti bergelar pelakon. 

Pelakon wanita yang di’maksudkan pernah membintangi sebuah filem sekitar tahun 2011 sebagai teraju utama, namun sayangnya filem itu seakan kurang mendapat perhatian & sambutan peminat hiburan.

Menurut sumber kami ini lagi, video heroin filem ini pada asal’nya di’tujukan kepada teman lelaki ketika itu yang kini sudah pun tiada hubungan — dan video ini kini sudah jatuh ke’atas tangan orang lain.

Kesahihan identiti selebriti wanita dalam video ini masih dalam siasatan kami.